# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
HOPE TO FIND’dan promo CD ve konser
04.12.2009

Eskişehir’den progresif rock’a yeni soluk.

2003 yılında Eskişehir’de kurulan ve çeşitli eleman değişikliklerinden sonra Zafer Yüksel (gitar/vokal), Seçkin Can Koyuncu (gitar), Alper Dağalp (klavye), Erdem Korkmaz (bas) ve Orkun Şen’den (davul) oluşan HOPE TO FIND, Kasım 2008’den bu yana aralıksız süren çalışmalarını tamamlamış.

hopetofind_1

Progressive rock tarzında bestelerin olduğu dört şarkılık promo CD’lerinin kaydı ve miksajı Ankara’daki Detay Müzik Stüdyolarında Volkan Yırtıcı’nın mühendisliğinde yapılırken, mastering işlemi ise Avustralya’da bulunan Turtlerock Mastering Stüdyolarında Rick O’Neil tarafından gerçekleştirilmiş.

HOPE TO FIND 20 Aralık 2009′da Eskişehir’de bulunan 6.45 Cafe-Bar’da tanıtım gecesi düzenleyecekmiş. Grupla ilgili bilgilere myspace adreslerinden ulaşılabilirsiniz.

  Yorum alanı

“HOPE TO FIND’dan promo CD ve konser” yazısına 4 yorum var

  1. Ahmet Saraçoğlu says:

    Videoda çalan her şey hoşuma gitti tebrikler.

  2. Gençay Aytekin says:

    Ben de sevdim. Hatta 0:49 civarı başlayana da bayıldım.

  3. hysteresis says:

    Zafer’le bikaç yıl önce tanışmıştık. Çalışmalarının bu aşamaya gelmesi süper. Vidyodaki örnekler de güzel duruyo. İkinci bi Disenchant vakası olur umarım (iyi anlamda).

  4. b says:

    ülkede bu müzik türünde çok açlık çekildi tertemiz bir kaydın peşine düştük fakat pek göremedik. hope to find bu açlığı giderecek düzeyde bir müzik ve kayıt kalitesi ile karşımıza çıkıyor. yaptıkları şarkıları çok iyi biliyorum. umarım bu ep’den sonra arayı fazla uzatmadan albüm çalışmalarına geçerler. her zaman yanlarındayım.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.