# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
RAMMSTEIN’a Almanya’da yasak
09.11.2009

Olacağı buydu.

Son albümü “Liebe ist Für Alle Da” ile ufak çaplı bir infial yaratan ve Avrupa listelerinde zirveye çıkan RAMMSTEIN’a kendi evinde yasak geldi.

rammstein_1

Alman makamları, küçüklere kötü örnek olmaması amacıyla 11 Kasım’dan itibaren albümün müzik marketlerde sergilenmesini yasakladılar.

rammstein_2

Şimdiye dek 200.000′den fazla kopyanın satıldığı ve özgürlükler anlamında dünyanın sayılı ülkeleri arasında anılan Almanya’da böyle bir karar alınması çeşitli çevrelerden farklı tepkilere yol açmış.

Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmayan grubun yine olay yaratan klibi “Pussy”nin sansürlü dandik halini aşağıdan, normal, cici halini ise şuradan izleyebilirsiniz.

  Yorum alanı

“RAMMSTEIN’a Almanya’da yasak” yazısına 4 yorum var

  1. anil says:

    onu bunu geçtim de rammstein için hala nasıl heavy metal muamelesi yapıyorsunuz bak onu anlamıyorum.ne tür müzik yapıyor bu komik adamlar onu hiç anlamıyorum.

  2. ferat says:

    BU adamlar NDH metal yapıyorlar….
    1990′larda Almanca konuşan ülkelerde doğmuş bir müzik akımıdır. Müzik aletleri genel olarak Elektro gitar ,Bateri ,Piyano’dur.Sıklıkla Endüstriyel metal öğeleri, Gothic Rock piyanosu, telli çalgılar, koro veya solo sesler de kullanılır.
    Ben 14 yaşındayım ama bu kliplerin hiçbir etkisi olmuyor…

  3. sdadsa says:

    Nerden biliosun ferat?

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.