# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
METALLICA’dan yeni DVD
19.10.2009

Fransa şaşırma, sabrımızı taşırma.

METALLICA, 7 Temmuz’da Fransa’nın Nimes şehrindeki Roma döneminden kalma Arenes de Nimes amfitiyatrosunda verdiği konseri DVD olarak piyasaya sürüyor. Önce özetler.

metallica_dvd_3

3 farklı formatta piyasaya sürülecek olan “Français Pour Une Nuit” (Bir Geceliğine Fransız), 23 Kasım’da piyasaya çıkıyor.

metallica_dvd_2

Dünyanın en güzel konser alanlarından biri olarak kabul edilen Arenes de Nimes’deki bu konserde grup şöyle de bir playlist sunmuş:

metallica_dvd_1

01. Blackened
02. Creeping Death
03. Fuel
04. Harvester Of Sorrow
05. Fade To Black
06. Broken, Beat & Scarred
07. Cyanide
08. Sad But True
09. One
10. All Nightmare Long
11. The Day That Never Comes
12. Master Of Puppets
13. Dyers Eve
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman
16. Stone Cold Crazy
17. Motorbreath
18. Seek & Destroy

metallica_dvd_6

DVD detaylarına gelince, “Français Pour Une Nuit” tüm dünyada piyasaya çıkmayacak. Yalnızca Fransa’daki müzik dükkanlarından, metallica.com‘dan veya metallicanimes.com‘dan satın alınabilen DVD, bir normal DVD, bir blu-ray, bir de özel koleksiyon seti olarak piyasaya çıkacak.

metallica_dvd_5

DVD’si 36 TL, Blu-ray’i 45 TL, yukarıda içeriği görülen sınırlı koleksiyon sürümü de yaklaşık 135 TL olacak olan “Français Pour Une Nuit”den şöyle de bir tadımlık verip bu haberimizin de sonuna gelelim.

  Yorum alanı

“METALLICA’dan yeni DVD” yazısına 10 yorum var

  1. O kadar pahalı değilmiş. Bir de Stone Cold Crazy çalmışlar. Ona şaşırdım.

  2. Ahmet Saraçoğlu says:

    Metallica’nın “bak o kadar da yaşlı değiliz” mesajı haline gelen Dyers Eve’in çift krosları ne üzüyor be Lars’ımı. Helak oldu oğlan son bir iki yıldır. Zaten Dyers Eve’de ruhunu teslim ettiği için sonrasında hep Nothing Else Matters ve türevi şeyler çalıyorlar.

  3. Deniz says:

    Adamların konser mekanına bak. Tarihi eserde heavy metal konseri veriliyor. Bizim Efes harabelerinde dünyaya canlı yayın yapılacaktı da Elton John’a izin vermemişlerdi elektrik tesisatı kurulması için. Vizyon işte.

  4. Ahmet Saraçoğlu says:

    Mekan falan her şey güzel de, Blackened’ın solosunun bundan daha kötü çalınabileceğini sanmıyorum. Korkunç bi şey cidden. :) 6.30′da giriyor.

  5. Baran Şahin says:

    Ne güzel çalmış gençler, mekanda şahane bulletbelt te, hemen sipariş vermeli…

  6. ihsan says:

    @ahmet saraçoğlu: walla senin gbi işi bitirmiş biryle ters düşmek istemezdim ama bence kirk pekde kötü çalmamş gbi. özellkle harvester of sorrow’un davullarını da iyi buldm, death magnetic performansna göre daha nitelkli. ama eklemedende edemyceğm dyers eve’nin videosunu bulamamş olmam, o şarkda grupça nasl paspasladlar acaba?

  7. Ahmet Saraçoğlu says:

    estağfirullah.

    ben sadece blackened’ın solosunu kast ettim kötü diye, çünkü doğru bastığı nota yok neredeyse, bi yerden sonra da tamamen sallıyo zaten.

  8. Sambalici says:

    bu turda çok daha iyi performansları vardı, yazık olmuş bunun dvd olmasına (çok önceden planlamışlardı tabi yapacakları bir şey yok). allahtan fransızlar için sadece, yarı-resmi bootleg gözüyle bakarım ben buna, ciddiye almam.

    ayrıca ahmet’in dediği gibi hayatımda duyduğum en kötü blackened solosunu atmış kirk, kirk çok seven bir insanım fanboyum şuyum buyum ama ben böylesini görmedim, soloyu kısa kesmeyi planlamışlar allahtan da işkence fazla sürmemiş.

  9. Farson says:

    kirk blackened’in solosuna ne yapmış yahu ayrıca james de yazık artık iyce o eski karizmatik sesini yitirmiş zar zor söylemiş resmen. Abi güzel bi albüm yaptınız işte emekli olunuz artık efsane olarak zorlamaya gerek yok di mi yahu :D

  10. abartmayın arkadaşlar. lars’da kirk’de james’de o goril’de gayet şahane performans göstermiş. mükemmel seyirci mükemmel mekan süper dvd.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.