# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
RUSH’tan konser DVD’si
30.09.2009

Birkaç iyi adam.

Bundan yüzlerce yıl sonra bile yılların eskitemediği grup olarak anılacak efsane grup RUSH, yeni bir konser DVD’si çıkarıyor.

rush_dvd_2

17 Kasım’da piyasaya sürülecek “Working Men” DVD’si, farklı konserlerdeki kayıtlardan ve bir de One Little Victory’nin daha önce hiç yayınlanmamış bir canlı versiyonundan oluşuyor. Kapak ve şarkı listesi şöyle:

rush_dvd_1


01. Limelight
02. The Spirit Of Radio
03. 2112
04. Freewill
05. Dreamline
06. Far Cry
07. Subdivisions
08. One Little Victory (daha önce yayınlanmamış versiyonu)
09. Closer to the Heart
10. Tom Sawyer
11. Working Man
12. YYZ

Kurulduğu 1974′ten beri 35 milyondan fazla albüm satan grup, aşağıdaki videodan da görülebileceği üzere, dünyanın en iyi konser gruplarından biri olarak biliniyor.

  Yorum alanı

“RUSH’tan konser DVD’si” yazısına 5 yorum var

  1. Snakes & Arrows temalı yine kapak. Bu arada One Little Victory yayınlanmadı anlamasın millet. Yayınlanmamış versiyonu yayınlanacak gibi bir şey herhalde.

  2. Ahmet Saraçoğlu says:

    Evet, o şekilde düzelttim.

  3. b says:

    hangi efsane grup konserlerinin hepsi dopdolu geçiyor ki? king crimson’un mu, hayır. deep purple’ın mı, hayır. nazareth’in mi, hayır. rush’ın kanada ve amerika konserlerine bakın hepsinin tamamı ağzına kadar doludur, dolu geçmiştir. bir bilet almak için aylar öncesinden rezervasyon yaptırılır. orada değerlerini biliyorlar. bu üç müzisyenin her çaldığı notaya hastayım. ama ne yazık ki ülkemizde pek değer görmüyor bu grup. şimdi burada bir dream theater konser dvd’sinin haberi verilseydi emin olun 9-10 kişi yazardı. grubun her kaydını aldığım gibi bunu da alacağım. yeni albüm de geliyor. helal olsun size!

  4. caksu says:

    Çalarken aldıkları keyfi çok güzel yansıtıyorlar hem seyirciye hem de canlı kayıtlara. İzlemek ayrı bir zevk.

  5. caksu says:

    Şöyle de bir youtube yorumu var.

    If it weren’t for great music, Canada would have absolutely NOTHING going for it. That’s the reason we never bombed them, you know. I mean, think of a world without RUSH? No one wants that.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.