# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
METALLICA, MEGADETH, SLAYER, ANTHRAX turnesi doğrulandı
16.09.2009

Hobarey!

İlk kez şu şekilde haberdar olup delirdiğimiz METALLICA, MEGADETH, SLAYER, ANTHRAX turnesi haberi, bugün itibariyle METALLICA basçısı Robert Trujillo tarafından doğrulandı.

big4_turne_1

Trujillo, Kerry King’le yediği bir akşam yemeği sırasında çıkan bu fikrin şu an konuşma aşamasında olduğunu, ancak METALLICA cephesinin bu olayı gerçekleştirmek için çalışmalar yaptığı açıkladı.

  Yorum alanı

“METALLICA, MEGADETH, SLAYER, ANTHRAX turnesi doğrulandı” yazısına 2 yorum var

  1. Efe says:

    bu turne gerçekleşirse(ki masteynle jeyms i aynı konserde görmek bana imkansız geliyo)bir ayağı istanbul olsun.mezara girsek bile kalkıp gelelim!!
    THRASH TILL DEATH

  2. masteroforion says:

    Megadeth’in Metallica’nın altında çalması yeni birşey değil. 93′te de Milton Keynes Bowl Festival’de Megadeth Metallica’nın özel konuğu olarak sahne almış, hatta Mustaine’in “iki grup arasında buzlar çözüldü” tarzı bir açıklaması varmış sahneden, tabi sonradan bunun doğru olmadığı da anlaşıldı :) Yani olur bu tür olaylar, 4 grup için de mis gibi para demek bu. Megadeth, Slayer ve Anthrax’ın da bir daha o tarz büyük katılımlı bir turneye dahil olamayacakları düşünülürse, Mustaine’in yerinde ben olsam sorun çıkarmam :P

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.