# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ENSIFERUM’dan “From Afar” klibi
04.09.2009

Orman milli servettir; yakmayın, yaktırmayın.

ENSIFERUM, detayları buradan görülebilen yeni albümü “From Afar“dan, albümle aynı adı taşıyan parçaya klip çekmiş.

Klip, terbiyesizin birinin güzelim Fin ormanlarını tahrip etmesini, daha da kötüsü güzelim Fin kızlarını da tahrip etmesini konu alıyor. Orman tamam ama Fin kızları… Hepimiz bu gidişe bir dur demek zorundayız…

Hepimiz…

  Yorum alanı

“ENSIFERUM’dan “From Afar” klibi” yazısına 7 yorum var

  1. Sambalici says:

    Arkadaş hayret bir şey, şu şarkıyı dinlerken aklımdan neler geçiyordu, bir de şu klibe bak. Klibin müzikle zerre uyumu olmamasını “illa kısa film tadı yakalansın klibimize” takıntılı ensiferumculara bağlıyorum, asıl şarkıya yazık oldu.

    ps: petri o makyajla çok komik olmuşsun git yüzünü yıka evladım, öptüm kib by

  2. Ömer Kuş says:

    Onu bunu bırak da ben yeni klavyeci hatuna alışamadım asıl. Nerde güzelim, yavrum Meiju Enho’m, yirim, nerde bu meymenetsiz karı. Peh.

    Petri Lindroos da bildiğin Legolas olmuş lan.

  3. Sambalici says:

    Hakkaten ya, Meiju Enho ne güzeldi hastasıydık (metal grubunda kız görünce deliren metalci). Esas o değil ben bu yenisini erkek sandım abi o daha fena, resmi sitede üye resimlerine bakıyordum aha bu yaşlı herif yeni gelmiş heralde dedim de sonradan ana sayfada yeni klavyeci duyurusunu görünce çözdüm meseleyi. Albümdeki senfonik düzenlemelerden o sorumluysa gider elini öperim ama.

  4. Burak Gür says:

    ben klavyecinin değiştiğini bi süre farketmedim “çirkinlemiş ya bu karı” dedim. klip kötü baya. şarkı da pek olmuş diyemem. let’s open air iptal olduktan sonra “türkiyeye from afar turunda gelcez” demişler. yine de giderim diye düşünüyorum.

  5. heat says:

    ensiferuma laf etmeyin ulan:) ama dogru kliplerde klavyeci aramıycaz artık klip super:)

  6. samscarlet says:

    klibin şarkıyla uyumuna bişey diyemem ama son albüm en az iron ve ensiferum kadar güzel. özellikle from afar ve heathen throne 1-2. victory songs ta ki hayal kırklığı yerini yeni bir heyecana bıraktı. senfonik öğelerle süslü ensiferum sound u. Ensiferum da eksikliğini hissettiğim şey senfonik desteğiydi. bunu bu albümde yapmışlar, gönlümdeki yerlerini bir daha terketmemecesine korudular.

  7. Sambalici says:

    ömerle ben kendimizi toparlayınca bi ara albümün detaylı incelemesi de gelecek, beklemede kalın, arayı soğutmayın pls ltf tşk öptm kib by.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.