# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Yeni FORBIDDEN’a büyük ilgi
29.08.2009

Üç günde 22.000 dinleme.

2007 yılında yeniden toplanarak thrash metal severlerin yüzünü güldüren Bay Arealı FORBIDDEN, yakın zamanda açıkladığı yeni albüm planlarının hemen ardından, “Adapt or Die” adlı yeni şarkılarını myspace adreslerine koydu.

Şarkı 24 Ağustos’tan beri yaklaşık 22.000 kez dinlenerek grubun yüzünü güldürmüş.

forbidden_sarki_1

FORBIDDEN son albümü “Green”i bundan 12 yıl önce, 1997′de piyasaya sürmüştü.

forbidden_sarki_2

  Yorum alanı

“Yeni FORBIDDEN’a büyük ilgi” yazısına 4 yorum var

  1. Ayşe Nur says:

    Forbidden nefis bi gruptur. Metal aleminin en iyi bateristlerinden üçü bu grupta çaldı ki bir tanesi hâlâ devam ediyor çalmaya. Paul Bostaph, Gene Hoglan ve hâlâ devam eden Mark Hermandez. Hani sözüm Slayer’a (haşa), Testament’e (töbe töbe), Vio-lence’e (dinimiz amin) değil ama Forbidden de çok büyük gruplardan biriydi. Ki sıçtıkları bi albüm de olmadı. Yeni albümü de merakla bekleyenlerdenim.

  2. Steve Smyth’in gruba katılmasından sonra iyice dinleyesim geldi Forbidden’ı. Sanki diğer albümlerde de o çalmış gibi. Boşuna gaza gelmemişim, gruba çok şey katmış. yani en azından şu yeni şarkıya bakacak olursak. Çok beğendim ben, albümü çıksın bir an önce pls.

  3. Berca B. says:

    Yalnız Nevermore’dan ayrılık nasıl etki yaptıysa, ya da o böbrek hastalığındaki keramet neyse, son gördüğümdeki haline 10 yıl daha katmış Steve Smith. Neyse, magazin servisine döndürmeyelim olayı. Şu reunion furyası Amerika dışına çıksa da Xentrix de tekrar toplansa artık. Hayır, şarkıları lokum gibi ama tertemiz sound’lu bir albümlerini dinlemezsem de rahat etmeyeceğim.

  4. heat says:

    forbidden de toplandı simdı sıra zeppelinde:D

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.