# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GAAHL müziği bıraktı
17.08.2009

“Satan…”

Eski GORGOROTH, yeni GOD SEED vokalisti, black metalin en ünlü simalarından Gaahl, metalden emekliye ayrıldığını açıkladı.

Gaahl bir süre önce King ov Hell ile birlikte GORGOROTH’tan ayrılmış ve GORGOROTH’u kuran Infernus ile girdikleri çılgın bir dava süreci sonucunda GORGOROTH isminin haklarını alamamış, bu sebepten GOD SEED’i kurmuşlardı.

Hal böyle olunca Gaahl ile birlikte GOD SEED’i kuran King ov Hell de şu açıklamayı yaptı (Türkçe yaptı evet): “vs vs vs vs… GOD SEED’i beklemeye alıyorum, zamanı geldiğinde tekrardan bu isimle bir şeyler yapacağım. O zamana kadar başka müzikal projelerde çalışacağım, ormanda dolaşacağım.”

Diğer yandan Infernus önderliğindeki GORGOROTH, yeni albümü Quantos Possunt ad Satanitatem Trahuntu bu sene içerisinde çıkaracak.

Yukarıdaki fotoğrafın aksine, şu anki GORGOROTH’ta OBITUARY basçısı Frank Watkins, DARK FUNERAL ve DISSECTION’da çalmışlığı olan davulcu Tomas Asklund falan da yer alıyor; tıpkı aşağıda görüldüğü gibi.

Güle güle Gaahl… Kadir kıymet bilen, insan sevgisi odaklı bir metal figürü oldun. İrtibatı koparmayalım, fırsat buldukça görüşelim, kib.

Son sözler de senden gelsin madem.

  Yorum alanı

“GAAHL müziği bıraktı” yazısına 4 yorum var

  1. duraganyolcu says:

    Denyoluktan öte, aslında ilginç, göründüğü kadar basit olmayan bir adam olduğunu söyleme ihtiyacı hissettim burada. Liveinflames, yani Ömer’in zamanında şurada yazdığı yazıyı bir okumanızı tavsiye ederim.

  2. Sambalici says:

    çizdiği denyo imajı, kriminal mevzuları, gayliği, poserlığı bir kenara ufak da olsa bir sempatim var bu adama karşı. ömer’in entrysinde belirttiği belgeselin izlenmesi lazım, ressamlığı olsun, dağın başında tek başına yaşayıp karlı zirvelerda dolaşması olsun enteresan bir kişilik gaahl.

  3. Ömer Kuş says:

    Valla ben de bilmiyorum artık bu herif hakkında ne düşünceğimi, ama ben de ilginç buluyorum sambalici gibi, renkli, değişik bi kişilik yani. Ama mesela bu hareketi ilgi çekmek gündeme gelmek için mi yapıyor onu Satan bilir artık. Metalstorm’da bu haber üzerine yapılan bir yorumu noktasına dokunmadan eklemek istiyorum, adam güzel yaklaşmış:
    “No one should be surprised by this guy anymore… I mean next hes going to convert to christianity, marry Rob Halford and get a species-change to a goat.”

  4. necati says:

    saçı sakalı kesse brazzers daki kel adama benziycek.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.