# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DAVE MUSTAINE’den anlaşılmaz METALLICA açıklamaları
26.08.2009

Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.

Dave Mustaine, 1800′lerden beri devam eden METALLICA açıklamalarını sürdürüyor. MEGADETH’in yeni albümü “Endgame“in çıkışına kısa bir süre kala, açıklamalarının sayısını arttıran ve içeriğini çeşitlendiren Mustaine, bir gün arayla çıkan iki demeciyle kafalarda soru işaretleri uyandırdı.

Mustaine, 25 Ağustos 2009 tarihli Classic Rock ve 26 Ağustos 2009 tarihli Metal Hammer röportajlarında şunları söylemiş:

Classic Rock: “Artık hiçbir şeyin bağımlısı değilim ve METALLICA hakkındaki sorunlarımı da aştım. O günler geride kaldı. Lars beni aradı ve beni Rock And Roll Hall Of Fame törenlerine davet etti, tabii törende onurlandırılmak için değil, seyirciler arasında oturmak için. Anlaşılan sadece albümlerde yer alan insanlar sahneye çıkabiliyormuş. Ben de bunu garip buldum ve gitmedim. Lars’ın tarafında bazı çözülememiş sorunlar olduğu belli. Ama zaten Tanrı Hall of Fame’de olmamı istiyorsa, günün birinde elbet orada olacağım.”

Metal Hammer: “Lars sadece albümlerde yer alan insanların sahneye çıkabildiğini söyledi. Hem METALLICA, hem de MEGADETH albümleri olan en az 40 milyon metal dinleyicisine sorsanız hepsi de Mustaine isminin o albümlerde olduğunu size söyleyecektir, ama sanırım Lars kitapçıklardaki yazıları okurken “Ulrich” kelimesinden sonrasına geçememiş. Sürekli kendi adını okuyup durmuş. Sonuçta ben de bir şekilde Rock and Roll Hall of Fame’e gireceğim ve Lars bunu asla engelleyemeyecek! Ve ben o sahneye çıktığımda da Lars’tan beni sahneye davet etmesini isteyeceğim ve en ön sıradaki izleyicilere de ona atmaları için yumurtalar vereceğim! Ha ha ha!”

Bu demeçlerin ne ölçüde abartı ya da ironi içerdiği bilinmese de, 48 yaşındaki Mustaine’in son 26 yıldır aynı konudan bahsettiğini hatırlatmakta fayda var.

CARTEL’den geliyor: “Yetmedi Mi?

  Yorum alanı

“DAVE MUSTAINE’den anlaşılmaz METALLICA açıklamaları” yazısına 3 yorum var

  1. duraganyolcu says:

    Te allam ya. Ne kompleks yapmış bu ikisi de arkadaş. 50 olcanız yakında 50. 18 değil. Yapmayın babalar yakışmıyor size diye diye dilimizde tükürük kalmadı.

  2. Sevgili Thrash Metal resulü Dave,
    Aga otuz sene oldu. Bırak artık Metallica şu, bu, o ayaklarını… Daha geçen de “Scott didi, Cliff ölmeyeydi Lars’ı govacahlardı” dedin be abim… Adamın sorunu Metallica falan değil, düpedüz Lars yani… Ki Mustaine’in albümlerde çalmamasından dolayı davet edilmesine temkinli yaklaşan ilk adam da James Hetfield (s.a.v)’dı. Salla geç be Dave’cim, sen kendi yolundasın, Metallica kendi yolunda, daha ne diye “Dövüjem sizi…” tarzı açıklamalar yaparsın, grubunun ismine yakışmıyor.

  3. Alperen says:

    Oooooooooooof =( hakikaten çok üzülüyorum masteynin şu şizofrenik hallerini görüdükçe. Lars da t*şak geçmese gam yemeyeceğim..

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.