# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DARK TRANQUILLITY yeni DVD’sinin önemsiz detaylarını açıkladı
22.08.2009

Ne anladım ben böyle açıklamadan.

Aralık ayında ülkemize gelip köy bucak demeden her mecramızda konser verecek olan DARK TRANQUILLITY, 26 Ekim’de çıkaracağı yeni DVD’si “Where Death is Most Alive“a dair, pek de merak etmediğimiz şeyler açıkladı. Gönül kapak ister, şarkı listesi ister.

Gruptan yapılan açıklamaya göre, DVD’de grubun tarihindeki en uzun konser olan Milan konseri yer alıyormuş (5 gün sürmüş, 624 şarkı çalmışlar). Onun dışında, ilk kez DVD’de görücüye çıkacak “Misery’s Crown” klibi ve grubun bugüne dek çektiği tüm klipler, İsveç’in ünlü metal simalarıyla röportajlar (Göteborg’da elini sallasan ünlü metal siması zaten… “Şu manavda domates seçen Tompa değil mi Bjorn?”) da varmış.

Onun haricinde grubun sadece birkaç kez, hem de en son on sekiz, on dokuz yıl önce çaldığı kimi parçaların çok kalitesiz olması muhtemel VHS kayıtları ve kırk yedi dakikalık bir “dünden bugüne” belgeseli de, yine DVD’mizi süsleyen şeyler arasında.

Gördüğünüz gibi pek tatmin edici bir açıklama değil. Sağol DARK TRANQUILLITY tadımızı çok güzel kaçırdın.

Yapılan araştırmalara göre, ülkemizde “DT” olarak bahsedilen gruplar furyasında DREAM THEATER yüzde 54′le önde giderken, DARK TRANQUILLITY yüzde 32, DARKTHRONE ise yüzde 14′lük pay sahibi.

Bu da bize gösteriyor ki Dansöz Tarık‘ın gözümüze girebilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi gerekiyor.

  Yorum alanı

“DARK TRANQUILLITY yeni DVD’sinin önemsiz detaylarını açıkladı” yazısına 2 yorum var

  1. Sambalici says:

    Live Damage’daki konserlerin çok da bir numarası olmadığını hatırlarsak (grup da bunun farkında açıklamalarından anladığım kadarıyla) bu dvd’ye baya bir özen gösteriyorlar. In Flames’in used&abused dvdsi ayarında bi şey gelsin artık bari.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.