# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ARCH ENEMY’den, yeniymişçesine
13.08.2009

Vay adiler.” – J.Liiva, Ağustos 2009

İşgüzar  grup ARCH ENEMY, Johan Liiva dönemindeki şarkıları tekrardan kaydettiği yeni toplama albümü “The Root Of All Evil”dan ilk kaydı  myspace adresine koydu (“Beast of Man”).

01. The Root Of All Evil (Intro)
02. Beast Of Man
03. The Immortal
04. Diva Satanica
05. Demonic Science
06. Bury Me An Angel
07. Dead Inside
08. Dark Insanity
09. Pilgrim
10. Demoniality (Enstrümantal)
11. Transmigration Macabre
12. Silverwing
13. Bridge Of Destiny

Hatırlanacağı üzere grup, Angela’nın olmadığı albümlerdeki şarkıların artık eskidiğini ve bu yolla onları tekrar taze hale getirdiklerini söylemişti ve her zaman olduğu gibi Liiva adı bir kez olsun anılmamıştı.

archenemy_vefa

  Yorum alanı

“ARCH ENEMY’den, yeniymişçesine” yazısına 7 yorum var

  1. Ömer Kuş says:

    Yalnız Liiva linkindeki herif bildiğin Steven Wilson. Ben de haberlerdeki garip noktalara takılıyorum hep sorunlu muyum neyim.

    http://birdiesong.files.wordpress.com/2007/05/wilson.jpg

  2. Ahmet Saraçoğlu says:

    Ben de “bunu kesin steven wilson” sanarlar diye resmi koymaktansa adına linkledim. :)

  3. St.Levent says:

    hahah harbiden steven wilson.. ben bu haberle ilgili sunu belirtmek isterimki.. o donem yapilan isler arch enemy nin önünü acmistir ve j.liiva ya gercekten bi ayıp ediliyor. ben o adamın her ne kadar sahne durusundan pek hosnut olmasamda ses rengini kat kat iyi bulurum hala gossowdan. gossowun canlı performansları bence hiç tatminkar değil ama liiva yı merak edenler youtube tan kostursunlar. benim düşüncem o yonde..

  4. St.Levent says:

    yanlıs anlasılmasın gossowun canlı vokal performansı yoksa şovlarından bahsetmiyorum.. ikisi tam zıt gelir bana liivanın ses rengi iyi sahnesi kotudur.. gossowun sahnesi iyidir ama sesi canlıda beni tatmin etmez. sanırım mix masterda uğraşıyorlar album kaydı halini alması için.

  5. duraganyolcu says:

    Unirock’ta da canlı izledim, youtube’dan da bir çok canlı Arch Enemy ve birkaç Angela röportajı izledim. Röportajlarda da vokal yapması istenmişti kimi zaman. Yani diyeceğim birçok kez Angela’yı vokal yaparken izledim. Sesinde hiçbir yetersizlik durumuna rastlamamakla birlikte, şahane bir ses rengi ve güçlü bir vokali olduğu kanısına her seferinde vardım. Lan dedim niye insanlar bu kadar bok atıyor diye bir daha, çok dikkatli dinledim. Güçlü vokallerle karşılık verdi Angela. Hala aynıydı durum.

    Arch Enemy bozdu diyin, işi iyice ticarete bağladı diyin, ne derseniz diyin ama Angela’nın sesi kötü derseniz size çok kızarım haberiniz olsun. Hele diyin bir daha da göreyim. Hadi bakayım.

  6. like fire says:

    bir bayana göre iyi vokali var angela’nın, ama daha iyileri de var bence bayan olarak :) ben liiva’nın kötü vokalini seviyorum. çok ilginç ve kendine özgü bir vokali vardı (hala da öyle kerata) iyi diyemeyeceğim ama o tuhaf vokali çok seviyorum işte. “bence arch enemy ilk 3 albümden sonra dağılsaydı efsane olurdu.” diye de bir iddia atayim ortaya.

  7. Ayşe Nur says:

    Üstteki mesajı okuyunca aklıma birkaç sene önce Jan Chris’in (Gorefest) bir röportajda bahsettiği olay geldi. Hani şu tüm kamera ve mikrofonlar Angela’nın önündeyken Waldrock’da çalışan Jan Chris kenardan geçiyordur. Herkes Angela’ya övgüler düzerken basından biri Jan Chris’i tanır ve ona mikrofonu uzatıp Angela’yla ilgili ne düşündüğünü sorar. Jan Chris de o muhteşem vokaliyle “Erase” diye gürler. Michael Amott dışında kimsenin çıtı çıkmaz. O da gülmektedir.

    Yani demem o ki Angela < Johan Liiva < Jan Chris :D

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.