# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
HARUN KOLÇAK MELECHESH işbirliği
16.07.2009

Emprovize Orta Doğu tatları

Hollanda’da ikamet eden İsrailli black/death metal grubu MELECHESH’in beyni, vokalist gitarist Ashmedi, iki haftadır tatil için bulunduğu İstanbul’da, Harun Kolçak’la birlikte bir performansa imza atmış.

Jazz Stop’ta gerçekleşen performansta, Harun Kolçak ve grubuna gitarda eşlik eden Ashmedi birlikte Orta Doğu esintileri taşıyan doğaçlama bir dinleti sunmuşlar. Beğendik diyor, huzurlarınıza sunuyoruz:

Bilindiği gibi MELECHESH son albümü “Emissaries”i 2007 yılında çıkarmış ve tüm dünyada büyük beğeni toplamıştı.

  Yorum alanı

“HARUN KOLÇAK MELECHESH işbirliği” yazısına 8 yorum var

  1. Ali Kirazoğlu says:

    yuh.

  2. Atakan Uymaz says:

    inanamıyorum ben. Ajdar da Amorphis’e gitsin.

  3. Batuhan Bekmen says:

    İki gün önce mi ne gördüm bu çekimi.

    “Fakat ashmedi?”

  4. Erdem says:

    Ben o gece Jazz stoptaydim.
    Harika bir jam sessiondi. Melechesh zaten efsane bir grup. Ashmedi geceye cok ayri bir tat katti.
    Bu arada Harun Kolcak da bildiginiz pop yildizlarindan degil. Adam cok açık fikirli ve genis bir “black metal” bilgisi var.
    Bence zamanin diger pop yildizlarindan ayri tutulmasi gereken bir müzisyen.

  5. selçuk says:

    Ashmedi yi haftada iki üç gün dorock barda görebilirsiniz.. özellikle cuma ctesi günleri. yaklaşık 1-1,5 aydır her hafta görüyorum orda..

  6. Prusias ad Hypium says:

    Harun Kolçağın bu yönünü takdir ediyorum. Melecesh’ten de açıkçası yeni haberim oldu. Arkadaşım yeni albüm kayıtlarını yapacak. Fakat anlamadığım şu; bu doğaçlama olayında pek bir şey yok. Görüntüde klasik gitar çalan arkadaş, çok daha güzel notalar serpiştiriyor araya. Harun Kolçak’ta çok iyi yakalamış melodiyi. Ama Ashmedi’den pek bir şey göremedim. 2 gündür İstanbul’da soundcheck alıyorlar. Kayıtları üstlenen arkadaşım vasıtasıyla, grup elemanlarının bir kısmının yeterli olmadığını duydum. Bu gevezelikten kastım şu ki.. Günlüğü 800 liradan , bir ay boyunca bu grup muhteşem bir stüdyoda kayıt yapacak. Şirketleri olsun, stüdyo ortamları olsun -biralar, playstationlar – herşey on numara. Türkiye’de çok çok iyi müzik yapan gruplar var. Bu imkanların onlara da tanınması için ne lazım? Bunu anlayamıyorum..

    Deniz K.

    @Prusias ad Hypium,

    Arkalarinda Nuclear Blast gibi bir sirketleri olmasi lazim. Onun icin de Melechesh gibi hem sahne performanslariyla hem de albumleriyle uluslararasi arenada kendilerini defalarca kanitlamalari lazim.

  7. Deniz K. says:

    Bir de http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=melechesh kaynagina gore kayitlara zaten 9 nisan 2010 tarihi itibariyle baslamislar. Dolayisiyla bir gun icerisinde grubun tamaminin calip yeterli olmasi gibi bir durum soz konusu olamiyor maalesef…keske olsa… :)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.