# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ANTHRAX’da kaos
22.07.2009

Vay anam vay neler dönmüş Serhat ya?

Aşağıdaki haber bugün itibariyle değişmiştir. Okuyunuz, sonra en alta geçiniz (yapın bunu lütfen).

21.07.2009

ANTHRAX, Avrupa turnesi öncesinde durduk yere hastalanan yeni vokalisti Dan Nelson’ın gruptan ayrıldığını duyurdu.

Bunun üzerine kesinleşmiş Avrupa konserleri iptal olurken, ANTHRAX sadece İngiltere’deki Sonisphere festivalinde, eski vokalist John Bush’la birlikte çıkacağını açıkladı. Bununla da bitmeyen kaos, ANTHRAX’ın Amerika’da çıkacağı SLIPKNOT turnesinden de çekilmesine neden olurken, en büyük etki ise 23 Ekim’de çıkması planlanan yeni albüm “Worship Music”in zamanı belli olmayan ileriki bir tarihe ertelenmesi oldu. Dan Nelson’ın albüm için kaydettiği vokallerin silinip yerine yeni bulunacak vokalistle yeniden kaydedilmesi de gündemdeymiş.

 

22.07.2009

Dan Nelson yaptığı açıklamada, yukarıda bahsi geçen hastalık olayının asla gerçek olmadığını, ANTHRAX’ın kendisini gruptan atmak için böyle bir yalan uydurduğunu ve turneleri de kendilerinin iptal etmek istediğini söyledi. Nelson, “turne için gayet hazır bir şekilde beklerken, hiç haberim olmadan bu hastalık açıklamasını gördüm ve dünyam şaştı” şeklinde konuştu.

Kariyerinde neredeyse otuz yılı devirmeye hazırlanan ANTHRAX’ın, böyle bir olayın ardından itibarını tekrar kazanıp kazanamayacağına dair tartışmalar da hızla artıyor (oğlum var ya çok ayıp ettiniz oğlana).

  Yorum alanı

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.