# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Kritikler
CHILDREN OF BODOM – Trashed, Lost & Strungout EP
| 02.04.2009

Çok kısa bir EP olması nedeniyle yüksek puan alması zor ancak “Trashed, Lost & Strungout” ve “She Is Beautiful” için bile alınabilir.

Son yılların en popüler ve “hot” gruplarından COB’un geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü (kimi ülkelerde piyasaya sürülmesi gecikse ya da iptal olsa da) bu EP, 2005’te yeni bir albüm yayınlayacak olan grubun hayranlarına ön hazırlık tadındaki küçük bir sürprizi.

Yanlızca dört parça içeren “TL&S”, EP ile aynı addaki şarkı ile açılıyor. Bu şarkı bence son derece güzel, grubun “Follow The Reaper” dönemini hatırlatan ve çok hoş bir melodi barındıran bir parça. Enerjik, tempolu ve klavyenin çaldığı melodilerle dört nala giden bir yapıt. “Needled 24/7” tadı var biraz.
İkinci sıradaki “Knuckleduster”, bence son derece sıradan, Children Of Bodom için fazlaca özelliksiz ve tekdüze bir şarkı. Tamam, gitar kullanımı ve sololar mükemmel ancak biz Alexi’nin gitar çalabildiğini ilk albümden öğrenmiştik zaten. Bence grup, “Hate Crew Deathroll” albümünde de bu eksiği barındırıyor. Şarkılar birbirine çok benziyor. Giriş, gelişme, deli bir solo, sert bir geçiş, klavye oyunları ve bitiş. Grup farklı bazı denemeler de yapmalı kanımca. Her neyse…

Kalan iki parçadan biri “Andrew W.K.” cover’ı olan “She Is Beautiful”. Şarkıyı dinlemeden önce, orijinal versiyonu dinlememiştim ama COB cover’ını dinleyince parçaya hayran kaldım gerçekten. Mükemmel bir cover olmuş. O enerji, coşku, pozitiflik ve tempo; tam bir rock’n roll atmosferi. Şahane bir seçim. Diğer cover ise Alice Cooper’den “Bed Of Nails”. Bu parça da eğlenceli bir cover olmuş.
Çok kısa bir EP olması nedeniyle yüksek puan alması zor ancak “Trashed, Lost & Strungout” ve “She Is Beautiful” için bile alınabilir/dinlenebilir.

Yeni albümde biraz daha cesurca deneme ve gelişim lütfen.

6,5/10
Albümün okur notu: 12345678910 (7.40/10, Toplam oy: 45)
Loading ... Loading ...
etiketler:
  Albüm bilgileri
Çıkış tarihi
2004
Şirket
Spinefarm
Şarkılar
01. Trashed, Lost And Strungout
02. Knuckleduster
03. Bed Of Nails [Alice Cooper cover]
04. She is Beautiful[Andrew WK cover]
  Yorum alanı

“CHILDREN OF BODOM – Trashed, Lost & Strungout EP” yazısına 1 yorum var

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.